
Perioada de maturare a acestor vinuri în budane de stejar variază de la șase luni până la câțiva ani. Vinuri de excepție, ca rezultat al maturării lor în buturi de stejar, acumulează o gamă largă de nuanțe gustative. Îmbutelierea se face înainte de comercializare.
Buteliile au un design excelent. Vinurile albe se recomandă a fi servite răcite la temperatura de +10ºC…+12ºC, cele roșii – la temperatura camerei (+16ºC…+18ºC).
Merlot 2015 - vin sec roșu, extractiv, produs din struguri de soiul Merlot, recoltaţi în zona de centru a Moldoveni. Culoarea este rubiniu închisă, cu o bordură vişinie, nasul elegant şi complex, cafea şi coajă de portocale. Un corp suplu şi o aciditate remarcabilă. În gust regăsim aceleaşi note de magiun de prune, vişinată şi ciocolată amară. Postgustul este mediu, cu multe fructe negre supracoapte, note migdalate şi condimente.
com. Mileștii Mici, Ialoveni, Republica Moldova, MD-6819
Telefon:
(+373) 60 690 871 (Secția Marketing)
(+373) 67 121 121 (Secția Turism Intern)
Email: