Română (România)

Roșu de Mileștii Mici 2007

Perioada de maturare a acestor vinuri în budane de stejar variază de la șase luni până la câțiva ani. Vinuri de excepție, ca rezultat al maturării lor în buturi de stejar, acumulează o gamă largă de nuanțe gustative. Îmbutelierea se face înainte de comercializare.

Buteliile au un design excelent. Vinurile albe se recomandă a fi servite răcite la temperatura de +10ºC…+12ºC, cele roșii – la temperatura camerei (+16ºC…+18ºC).

Roșu de Mileștii Mici 2007 - vin sec roșu, produs din struguri de soiul Cabernet-Sauvignon și Merlot. Vinul posedă culoarea rubinie, un gust plin, catifelat cu nuanțe de marochin, o aromă pronunțată de sofian. Se asortează reușit cu fripturile din carne, bucatele de vînat sau carnea la gratar.

Struguri: Cabernet – Sauvignon - Merlot
Alcool: MIN_10,5_VOL
Zahăr: BORDELESA STORICA_0,75L_1,35KG
Pluta: Natural cork, red wax