Română (România)

Negre de Mileștii Mici 2011

Perioada de maturare a acestor vinuri în budane de stejar variază de la șase luni până la câțiva ani. Vinuri de excepție, ca rezultat al maturării lor în buturi de stejar, acumulează o gamă largă de nuanțe gustative. Îmbutelierea se face înainte de comercializare.

Buteliile au un design excelent. Vinurile albe se recomandă a fi servite răcite la temperatura de +10ºC…+12ºC, cele roșii – la temperatura camerei (+16ºC…+18ºC).

Negre de Mileștii Mici 2011 - vin sec roșu, produs prin cupajarea soiurilor Cabernet-Sauvignon, Merlot și Pinot Franc. Un vin exclusiv, creat cu dragoste și pasiune, care încântă cu minunata culoare rubinie-închisă și cu abordarea elogantă. Buchetul este o adevărată explozie de arome - sugestii de coacăze negre, fructe de pădure, ciocolată neagră și condimente de vanilie. Gustul de catifea îl face un vin nobil și un partener al gustărilor delicate din carne roșie, miel în sos, fripturi și cârnăciori.

Struguri: Cabernet – Sauvignon - Merlot și Pinot Franc
Alcool: MIN_10,5_VOL
Zahăr: STORICA VIP_0,75L_1,35KG
Pluta: Natural cork - Polilaminate capsule